Ervaring Sportvasten | Chiara

‘Na mijn (derde) zwangerschap kostte het mij moeite om de resterende kilo’s er af te krijgen. Via een vriendin hoorde ik over sportvasten en ook Cathalijn, die mij al begeleidde bij sporttrainen, raadde mij dit traject aan.

Het leek mij vooraf pittig, maar het is mij enorm meegevallen! Door de goede voorbereiding (boodschappen al in huis, sporten weggepland in de agenda) maar ook fijne en motiverende begeleiding van Cathalijn, heb ik het geen moment echt zwaar gehad. Ik was zelfs onder de indruk hoe goed ik mij voelde tijdens de vastendagen! Omdat er zo’n duidelijk einde aan zit, hield ik het prima vol. En aan het einde van de vastenkuur kreeg ik van Cathalijn alle informatie, recepten en tips om de ingezette lijn vast te houden.

Wat ik er vooral aan heb gehad? Tja, die 5 kilo zijn mooi meegenomen. Maar waar ik zo blij mee ben is dat ik mijzelf zo veel fitter voel, betere conditie heb en weer bewuster eet.. Wat ik hierbij fijn vind aan de begeleiding van Cathalijn is dat ik met al mijn vragen bij haar terecht kon, op ieder moment van de dag. Heel motiverend en inzichtgevend. En blij met t resultaat! Deze verandering in sport en eetpatroon houd ik zo wel vol!’