Ervaring Sportvasten | Noortje

’10 dagen geleden begon ik met sportvasten! Een beetje bang voor wat er komen ging maar ik ging er voor. Na een goede intake met mijn coach Cathalijn Corsten en het pakket dat ik opgestuurd kreeg wist ik dat het ging lukken.’

‘Mijn laatste avond toch stiekem nog even mijn lievelings eten op en ik kon er tegenaan.’ 

‘De eerste drie dagen zijn afbouw dagen dat je voeding afbouwt. Deze dagen heb ik als zwaarst ervaren omdat mijn buik ging tegenstribbelen. Steken de eerste dag en wat misselijk. Je lichaam moet er tenslotte toch aan wennen.

‘De drie dagen daarna gingen vlekkeloos. Zonder moeite at ik niet en dronk ik slechts 3 sapjes op een dag en wat supplementen. Gek, want dat is precies wat ik niet had verwacht, HONGER dacht ik. Maar nee, de vier dagen daaropvolgend moest ik niet denken aan eten!’ 

‘Het sportvasten is een echte aanrader wil je je lichaam even een zetje geven tot vet verbranding. Door middel van urine strips kun je precies aflezen tijdens het sportvasten wanneer je lichaam de switch heeft gemaakt, en ik kan je zeggen, dan spring je een gat in de lucht!!!’ 

‘Al mijn resultaten deelde ik elke dag met Cathalijn en ze gaf me super fijne feedback wat me ook door alle moeilijke momenten heen hielp.’ 

‘En dat je dan in 10 dagen tijd ook nog eens wat kilo’s afvalt is natuurlijk helemaal fantastisch!’